Checklist verhuizen internationaal

Home / Checklist verhuizen internationaal

Checklist verhuizen internationaal

Checklist verhuizen internationaal gezocht, Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven binnen Europa onder andere naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

about-img

Internationale verhuisservices

Elke verhuizing wordt geleid door professionals met meer dan 11 jaar ervaring

about-img

Zowel voor particulieren en bedrijven

Wij verhuizen particulieren die naar het buitenland willen gaan wonen. Ook voor zakelijke klanten die met hun bedrijf naar het buitenland willen verhuizen.

about-img

Vraag een vrijblijvende prijsofferte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

De ultieme Checklist verhuizen internationaal

Een Checklist verhuizen internationaal is interessant voor iedereen die Nederland wil verlaten.

Denkt u erover om naar het buitenland te verhuizen? Verlaat het huis niet zonder onze Checklist verhuizen internationaal naar het buitenland door te lezen.

Of je nu naar het buitenland verhuist om aan de universiteit te studeren of om een ​​spannende nieuwe carrièremogelijkheid te beginnen, het is een ingewikkeld proces met veel bewegende delen. Daarom kan het gemakkelijk zijn om jezelf te verliezen in de complexiteit van de verhuizing. Maar maak je geen zorgen! Als je je verhuizing opdeelt in een aantal kleine taken, heb je een veel minder stressvolle verhuizing.

Om het u gemakkelijker te maken, kunt u onze Checklist verhuizen internationaal naar het buitenland gebruiken om uw verhuizing te plannen.

Onderzoek de regels van uw nieuwe land


Regelgeving en wetten variëren sterk tussen alle landen, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen, zodat je de verschillen kent tussen je huidige land en het land waar je naartoe verhuist. Neem contact op met de juiste ambassade of het consulaat voor informatie die relevant is voor expats die naar uw nieuwe land verhuizen, waaronder:

 1. Visa en vergunningen
 2. Vaccins voor gezinsleden
 3. Beperkingen of belastingen op verzonden huishoudelijke artikelen
 4. Invoerbelastingen voor waardevolle artikelen
 5. Vaccins en quarantaines voor huisdieren
 6. Verzekering

Zorg ervoor dat u al uw aanvragen voor vergunningen of visa die u nodig heeft ruim van tevoren indient. Let op of uw belangrijke documenten binnenkort verlopen of niet.

Denk aan je financiën

Als u naar het buitenland verhuist, moet u weten hoe u  uw onderhoud moet voorzien, dus een van de eerste dingen waar u aan moet denken, is hoe de kosten van levensonderhoud in uw land van bestemming zich verhouden tot waar u nu woont. Dit kan ontmoedigend lijken, maar onderzoek naar deze dingen zal een lange weg gaan:

 1. Kosten van levensonderhoud: controleer de gemiddelde voedselkosten, huurtarieven, hypotheekkosten en kosten voor nutsvoorzieningen. Noteer je bevindingen en vergelijk ze met wat je nu betaalt. Zo krijgt u een idee van hoe uw uitgaven zullen veranderen.
 2. Arbeidsmarkt: Als je een baan nodig hebt in je nieuwe land, onderzoek dan de lokale banenmarkten en zorg ervoor dat je niet ergens heen gaat waar het moeilijk is om werk te vinden als expat . Zoek uit of het gebied sectoren heeft die de taal of talen die u spreekt waarderen, of het gastvrij is voor immigrantenarbeiders, of dat de werkloosheid hoog is.
 3. Pensioenen: Als u van plan bent om in het buitenland met pensioen te gaan (vooral als u een flexibele pensioenregeling heeft, zoals de Britse pensioenregeling ), is het belangrijk om uw financiën op orde te hebben om comfortabel te kunnen leven. Gemakkelijk toegang hebben tot uw pensioen is daarbij essentieel. Als u van plan bent uw pensioen naar het buitenland over te dragen, wilt u wellicht kijken naar de meest kosteneffectieve manier om dit te doen.

Bekijk uw zorgaanbod

Gezondheidszorg verschilt over de hele wereld, maar het is een essentieel onderdeel om u en uw gezin gelukkig en gezond te houden wanneer u naar een ander land verhuist. Hier zijn enkele dingen om over na te denken bij een verhuizing in verband met de gezondheidszorg:

Medicatie: als u of een van uw gezinsleden regelmatig medicijnen gebruikt, wilt u misschien zo goed mogelijk een voorraad inslaan voordat u verhuist. U kunt mogelijk geen toegang krijgen tot recepten wanneer u voor het eerst naar een ander land verhuist, dus het is altijd het beste om voldoende medicijnen te hebben om u overeind te houden.

Dé Checklist verhuizen internationaal gebruiken is aan te raden, maar uiteraard kan u ons steeds contacreren voor meer info en tips als u Europees wilt verhuizen.

Klanten Feedback

Hoe gaan we te werk?

home-icon
Stap 1
Prijsaanvraag
01
home-icon
step 3
Planning
03

Waarom kiezen voor ons?

Er zijn veel redenen om Europees verhuizen via Internationaal-verhuizen.nl te kiezen voor uw verhuizing:

 1. Jarenlange ervaring
 2. Persoonlijke service,
 3. Een wereldwijd netwerk van agenten
 4. Top communicatie met mail en gsm top
 5. Goede prijs- kwaliteit verhouding
 6. Alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen
 7. Onze verhuizers zijn attentvol, héél voorzichtig en vakbekwaam.
 8. We maken een duidelijke offerte waar alles bij inbegrepen is.
 9.  De beste tarieven internationaal  verhuizen

Onze checklist verhuizen internationaal is het begin om je grote droom waar te maken. Laat ons u helpen, onze verhuisexperts verzorgen  sinds jaar en dag internationale Europese verhuizingen. Wij begrijpen de behoeften van gezinnen die van het ene naar het andere land verhuizen.

Vooruitplannen en goede communicatie zijn de sleutels tot een succesvolle verhuizing.

Uw bezittingen zijn in goede handen bij goedkoop internationaal verhuizen via Internationaal-verhuizen.nl

internationaal verhuizen
💬 Hulp nodig?