Goedkoop internationaal verhuizen

Goedkoop internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven binnen Europa onder andere naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

Als ervaren verhuizers weten we dat internationaal verhuizen een uitdagende taak kan zijn, vooral als het gaat om particulieren. Het plannen en uitvoeren van een internationale verhuizing kan veel stress en onzekerheid met zich meebrengen. Maar maak je geen zorgen, want we hebben deze uitgebreide gids samengesteld om je te helpen bij elke stap van het proces.

Goedkoop internationaal verhuizen prijsofferte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Goedkoop internationaal verhuizen met een sterke raadgever

Bij goedkoop internationaal verhuizen hebben we ons gespecialiseerd in internationale verhuizingen. We hebben directe routes door heel Europa. Ons team is meertalig, wij bieden u goedkoop internationaal verhuizen aan. Dus als u betaalbaar wilt verhuizen zoek dan niet verder!

Goedkoop internationaal verhuizen is een full-service internationaal verhuisbedrijf. Wij bieden een deur-tot-deur oplossing voor al uw verhuizingen in heel Europa. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in alle soorten verhuizingen. Ons doel is om uw verhuizing zo gemakkelijk en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

 

Opgelet dit zijn de gemiddelde prijzen met een volume van 20m3.  De bovenstaande internationale verhuiskosten zijn schattingen. Elke verhuizing is uniek is, dus de enige manier om een accurate verhuisofferte te krijgen, is door contact op te nemen met ons voor een een goedkoop internationaal verhuizen prijzen offerte.

Goedkoop internationaal verhuizen

Tips voor internationaal verhuizen

Stap 1: Goedkoop internationaal verhuizen Planning

Een succesvolle internationale verhuizing begint met een goede planning. Hier zijn enkele belangrijke stappen die je moet nemen:

1.1. Maak een verhuisplanning

Het maken van een verhuisplanning is essentieel voor een soepel verloop van de verhuizing. Zorg ervoor dat je de verhuizing enkele maanden van tevoren plant en dat je rekening houdt met eventuele vertragingen.

1.2. Kies een betrouwbare verhuispartner

Het is belangrijk om een betrouwbare en ervaren verhuispartner te kiezen voor je internationale verhuizing. Zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in internationale verhuizingen en ervaring heeft in het verplaatsen van goederen naar jouw bestemming.

1.3. Regel alle documenten

Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten, zoals visa, verblijfsvergunningen, en douaneformulieren, op tijd in orde maakt. Dit kan namelijk enige tijd in beslag nemen.

1.4. Verzekeringen en belastingen

Vergeet niet om na te gaan welke verzekeringen en belastingen je nodig hebt voor je internationale verhuizing. Neem contact op met de verhuispartner om dit te bespreken en te regelen.

Stap 2: Goedkoop internationaal verhuizen Verpakking en transport

Nu je een plan hebt opgesteld, is het tijd om je spullen te verpakken en te transporteren. Hier zijn enkele tips:

2.1. Maak een inventarisatie van je spullen

Maak een inventarisatie van al je spullen en beslis welke spullen je wilt verhuizen en welke je wilt achterlaten. Dit kan ook helpen bij het bepalen van de grootte van de verhuiscontainer die je nodig hebt.

2.2. Verpakken van je spullen

Het is belangrijk om je spullen goed in te pakken om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Zorg voor goede verpakkingsmaterialen en verpak je spullen zorgvuldig.

2.3. Transport

Je hebt nu de keuze om je spullen over land, over zee of door de lucht te transporteren. Bespreek dit met je verhuispartner en kies de beste optie voor jouw situatie.

Verhuizen naar een andere stad kan al prijzig zijn, maar verhuizen naar het buitenland kan nog duurder zijn. Het is echter mogelijk om te besparen op de kosten van internationaal verhuizen. Hier zijn enkele tips om geld te besparen tijdens uw internationale verhuizing.

 1. Vergelijk offertes van verschillende verhuisbedrijven Voordat u beslist met welk verhuisbedrijf u gaat werken, is het raadzaam om offertes te vergelijken van verschillende bedrijven. Hierdoor kunt u het beste aanbod vinden dat past bij uw budget.

 2. Kies voor de juiste tijd van het jaar Verhuizen tijdens het hoogseizoen kan duurder zijn dan verhuizen tijdens het laagseizoen. Het hoogseizoen is meestal van mei tot september, terwijl het laagseizoen van oktober tot april is. Het is dus raadzaam om uw internationale verhuizing te plannen tijdens het laagseizoen.

 3. Minimaliseer uw bezittingen Uw bezittingen vormen de grootste kostenpost bij het internationaal verhuizen. Hoe meer spullen u moet verhuizen, hoe hoger de kosten. Het is dus raadzaam om uw bezittingen te minimaliseren door onnodige spullen te verkopen of weg te geven. Zo kunt u de kosten van uw internationale verhuizing verlagen.

 4. Verpak uw spullen zelf Als u geld wilt besparen tijdens uw internationale verhuizing, kunt u overwegen om uw spullen zelf in te pakken. Hierdoor kunt u de kosten van de verpakking en het inpakken besparen. U moet er echter wel voor zorgen dat uw spullen goed zijn verpakt en beschermd zijn tijdens het transport.

 5. Zoek naar goedkopere transportmogelijkheden Een van de grootste kostenposten bij internationaal verhuizen is het transport. U kunt echter geld besparen door te zoeken naar goedkopere transportmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gedeelde container in plaats van een volledige container, of u kunt gebruik maken van weg- of treintransport in plaats van luchttransport.

Conclusie Verhuizen naar het buitenland hoeft niet duur te zijn. Door offertes te vergelijken, de juiste tijd van het jaar te kiezen, uw bezittingen te minimaliseren, uw spullen zelf in te pakken en te zoeken naar goedkopere transportmogelijkheden, kunt u geld besparen tijdens uw internationale verhuizing. Zo kunt u zich richten op het genieten van uw nieuwe bestemming, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van uw verhuizing.

💬 Hulp nodig?