home-icon
Stap1
Prijsaanvraag
01

Doe uw offerte aanvraag online via onze aanvraag formulier. Wij trachten u binnen de 2 dagen te contacteren met een prijsvoorstel.

Lees meer
home-icon
Stap 2
Offerte ontvangen
02

U ontvangt van ons een duidelijke offerte en beschikbare formules. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Bij onduidelijkheden of opmerkingen zijn wij steeds per mail of telefonisch bereikbaar.

Lees meer
home-icon
Stap 3
Planning
03

Na akkoord zullen wij samen me u uw laad en los datums vastleggen. U ontvangt documenten ter bevestiging van uw verhuis.

Lees Meer

Verhuizen binnen Europa

Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wil je goedkoop verhuizen naar het buitenland dan zit je goed bij ons. Wij verhuizen particulieren en bedrijven naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

about-img

Internationale verhuisservices

Elke verhuizing wordt geleid door professionals met meer dan 11 jaar ervaring

about-img

Zowel voor particulieren en bedrijven

Wij verhuizen particulieren die naar het buitenland willen gaan wonen. Ook voor zakelijke klanten die met hun bedrijf naar het buitenland willen verhuizen.

about-img

We vervoeren inboedels tot 80m3.

We vervoeren goederen tot 7000 kg.

Vraag een offerte

Internationale verhuisservices

Wij verzorgen uw verhuis van A tot Z en dat tegen de scherpst mogelijke tarieven. Onze specialisatie ligt bij het rechtstreekse verhuizingen zonder overladen of opslag.

Internationaal sneltransport

Naast internationale verhuizingen verzorgen wij sneltransporten doorheen heel Europa. Zie Kempentransport.be

Internationaal verhuizen met een sterke raadgever

We zijn ervan overtuigd om onszelf de specialist in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z

 

Kies voor een  ervaren team

Wij doen meer dan alleen verhuizen. We bieden een hele reeks van extra internationale verhuisservices aan. Ons team kan zelf helpen  met het in en uitpakken van uw bezittingen, het demonteren en monteren van uw meubelen  …

BOEK HIER  UW VERHUIS

We weten als geen ander dat elke internationale verhuizing een stressvolle tijd kan zijn, en daarom zetten we ons in om de behoeften en bezittingen van onze klanten op de eerste plaats te stellen. Onze klanten kunnen rekenen op onpartijdig advies en professionele service tijdens hun internationale verhuizing.

Wij begrijpen uw verhuis planning en leven deze nauwkeurig na, zodat uw bezittingen op tijd op uw bestemmingsadres bezorgd worden.

Als u van plan bent om naar het buitenland te verhuizen of meer informatie wenst over uw internationale verhuizing, kan u ons steeds bellen of hier op de website een vrijblijvende offerte aanvragen.

internationaal verhuizen

We streven naar de beste service

Real Time Status

Gratis schatting en prijsopgave.

Indien u niet zeker bent van uw volume vraag naar een gratis schatting.

Real Time Status

24/7 service

Zodra er een order actief is kunt u ons of onze chauffeurs 24/7 bereiken voor updates. Ook brengen wij u op de hoogte bij elke verandering.

Real Time Status

Eerlijke tarieven

Wij bieden eerlijke tarieven voor uw verhuis. U kunt uw offerte zo ver uitbreiden als gewenst maar onze basis formules zijn zeer competitief.

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Internationaal verhuizers

Internationaal verhuizen biedt verhuisdiensten aan in heel Europa. Ons internationaal verhuisteam kan u voorzien van een verhuisplan op maat van uw persoonlijke specificaties en budget.

 

Internationaal verhuisproces

Wij bieden voorafgaand aan de verhuizing een goed overleg aan.  Een verhuisexpert van Internationaal verhuizen  begeleidt u door uw mogelijkheden en geeft u een internationale verhuisofferte op maat.

 

Internationaal verhuisplan

Verhuizen naar het buitenland kan zijn uitdagingen hebben, en daarom kunnen de verhuisspecialisten van Internationaal verhuizen u met alles helpen, van uw eerste offerte en planning vóór de verhuizing tot douane-inklaringsbeheer tot het helpen bij het selecteren van de transportmethode voor het verhuizen van uw bezittingen naar een ander land. Internationaal verhuizen  maakt een op maat gemaakt internationaal verhuisplan om aan uw persoonlijke specificaties te voldoen, waaronder:

  • Persoonlijk verhuisadvies
  • Internationale verhuisservices op maat
  • Wereldwijde eigendomsbescherming

Wij van Internationaal verhuizen weten dat er bij  internationaal verhuizen veel komt bij kijken, we zullen aan al uw verhuiswensen en budget voldoen.

 

Kies voor een team van experten

Laat Internationaal verhuizen uw Europese verhuizing zo gemakkelijk en kosteneffectief mogelijk maken. Ontvang direct een gratis offerte en laat ons de stress van uw verhuizing uit handen nemen. Met ons als vertrouwde transportpartner kunt u gerust zijn, wetende dat de grootst mogelijke zorg en aandacht zal worden besteed aan uw bezittingen gedurende de hele reis. 

We stellen deskundige Europese verhuiscoördinatoren aan om al onze internationale verhuisoperaties van begin tot eind te overzien. Zo bent u altijd in veilige handen en heeft u altijd iemand met wie u contact kunt opnemen. 

 

internationaal verhuizen
💬 Hulp nodig?