Internationaal verhuizen kosten

Internationaal verhuizen kosten gezocht, Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven binnen Europa onder andere naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

Internationaal verhuizen kosten - Vraag een prijsofferte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Europese Internationaal verhuizen prijzen

Wat zijn de Internationaal verhuizen kosten? Hoeveel kost het om internationaal te verhuizen?  Dat is een goede vraag, maar zeer moeilijke om te beantwoorden. Het hangt echt af van waar u naartoe verhuist. 

We zijn ervan overtuigd om onszelf de specialist in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en de Internationaal verhuizen kosten echt betaalbaar te houden.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van internationaal-verhuizen.nl. Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z.

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

 

Opgelet dit zijn de gemiddelde prijzen met een volume van 20m3.  De bovenstaande Internationaal verhuizen kosten zijn schattingen. Elke verhuizing is uniek is, dus de enige manier om een accurate verhuisofferte te krijgen, is door contact op te nemen met ons voor een een Internationaal verhuizen kosten offerte.

Internationaal verhuizen kosten

Ontdek de kosten van internationaal verhuizen

Hoe kunt u geld besparen zonder in te leveren op kwaliteit

Wilt u internationaal verhuizen, maar maakt u zich zorgen over de prijzen? Het is begrijpelijk dat u niet te veel wilt betalen voor uw verhuizing, maar tegelijkertijd wilt u ook een betrouwbare en hoogwaardige service ontvangen. In dit artikel zullen we uitleggen welke factoren van invloed zijn op de tarieven van internationaal verhuizen en hoe u geld kunt besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

De invloed van afstand op de kosten van internationaal verhuizen

De afstand tussen uw huidige woning en uw nieuwe woning heeft een grote invloed op de prijs van uw verhuizing. Hoe groter de afstand, hoe hoger de kosten. Dit komt omdat de verhuizers meer tijd nodig hebben om uw bezittingen te transporteren, en er zijn ook extra kosten verbonden aan brandstof en tolwegen.

Tips om geld te besparen op de kosten van internationaal verhuizen

Er zijn verschillende manieren waarop u geld kunt besparen op de kosten van internationaal verhuizen zonder in te leveren op kwaliteit. Hier zijn enkele tips:

 1. Kies een verhuisdatum buiten het hoogseizoen Als u flexibel bent met uw verhuisdatum, kies dan een datum buiten het hoogseizoen. In de zomermaanden zijn de kosten van verhuizen bijvoorbeeld vaak hoger dan in de wintermaanden. Door buiten het hoogseizoen te verhuizen, kunt u veel geld besparen.

 2. Overweeg groepage Als u slechts enkele bezittingen hebt om te verhuizen, overweeg dan groepage. Dit is wanneer uw bezittingen worden gecombineerd met die van andere klanten om de kosten te delen. Dit kan een zeer effectieve manier zijn om geld te besparen.

 3. Verkoop onnodige spullen Voordat u verhuist, is dit het perfecte moment om onnodige spullen te verkopen. Hoe minder bezittingen u heeft om te verhuizen, hoe lager de kosten zullen zijn. U kunt bijvoorbeeld kleding, meubels of elektronica verkopen die u niet langer nodig hebt.

 4. Vergelijk offertes van verschillende verhuisbedrijven Door offertes te vergelijken van verschillende verhuisbedrijven, kunt u geld besparen op de kosten van internationaal verhuizen. Kies niet meteen voor de goedkoopste optie, maar kijk ook naar de kwaliteit van de service die wordt geboden.

Internationaal verhuizen hoeft niet duur te zijn. Door rekening te houden met de afstand, uw verhuisdatum, groepage en het verkopen van onnodige spullen, kunt u geld besparen op de kosten van uw verhuizing. Vergeet niet om offertes van verschillende verhuisbedrijven te vergelijken om de beste kwaliteit tegen de beste prijs te vinden. Met deze tips kunt u geld besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Internationaal Verhuizen Kosten: Tips voor een Betaalbare Verhuizing

Verhuizen naar een ander land kan een spannend avontuur zijn, maar het kan ook behoorlijk prijzig worden. Het is essentieel om de kosten van internationaal verhuizen te begrijpen en manieren te ontdekken om geld te besparen zonder in te leveren op de kwaliteit van de service. In dit artikel bekijken we enkele handige tips om uw internationale verhuizing betaalbaar te houden.

1. Vergelijk Verschillende Verhuisbedrijven

Het kiezen van het juiste verhuisbedrijf is een cruciale stap bij internationaal verhuizen. Het loont de moeite om verschillende verhuisbedrijven te vergelijken en offertes aan te vragen. Let op de prijs, maar houd ook rekening met de reputatie en de services die ze aanbieden. Een goed verhuisbedrijf zal transparant zijn over de kosten en u voorzien van een gedetailleerde offerte.

2. Minimaliseer Uw Bezittingen

Een van de meest effectieve manieren om te besparen op internationale verhuiskosten is door te minimaliseren wat u meeneemt. Neem de tijd om uw bezittingen kritisch te bekijken en te bepalen wat u echt nodig hebt in uw nieuwe huis. Verkoop of doneer items die u niet meer gebruikt. Minder spullen betekent minder gewicht en dus lagere verhuiskosten.

3. Plan Uw Verhuizing Tijdig

Last-minute beslissingen kunnen duur uitpakken bij internationaal verhuizen. Het is verstandig om uw verhuizing ruim van tevoren te plannen. Dit geeft u de tijd om de beste deals te vinden, en het verhuisbedrijf kan ook efficiënter plannen, wat de kosten kan verlagen.

4. Kies voor Zeevracht

Als u niet onder tijdsdruk staat, overweeg dan om uw bezittingen per zeevracht te verschepen in plaats van per luchtvracht. Zeevracht is over het algemeen veel voordeliger, hoewel het langer kan duren voordat uw spullen arriveren. Dit is een uitstekende optie als u geen dringende behoefte heeft aan al uw bezittingen.

5. Verzekering

Het is van cruciaal belang om uw bezittingen te verzekeren tijdens internationale verhuizingen. Hoewel dit een extra kostenpost lijkt, kan het u op de lange termijn geld besparen als er onverhoopte schade of verlies optreedt tijdens het transport.

6. Verhuisdocumentatie

Zorg ervoor dat u alle benodigde documentatie op orde heeft voor uw internationale verhuizing. Dit kan visa, douaneformulieren en andere papieren omvatten. Het niet hebben van de juiste documentatie kan leiden tot vertragingen en extra kosten.

7. Taalvaardigheid

Als u naar een land verhuist waar een andere taal wordt gesproken, kan het handig zijn om de basis van die taal te leren voordat u vertrekt. Hierdoor kunt u gemakkelijker communiceren en potentiële misverstanden vermijden, wat kosten kan besparen.

8. Belastingen en Heffingen

Onderzoek de belastingen en heffingen die van toepassing zijn op uw internationale verhuizing. Sommige landen kunnen specifieke belastingen opleggen op bepaalde items of hoeveelheden. Door hiervan op de hoogte te zijn, kunt u onverwachte kosten voorkomen.

Internationaal verhuizen hoeft niet per se duur te zijn. Met de juiste planning en strategieën kunt u de kosten onder controle houden en genieten van een soepele overgang naar uw nieuwe thuisland. Het vergelijken van verhuisbedrijven, het minimaliseren van uw bezittingen en het plannen van uw verhuizing op tijd zijn enkele van de sleutels tot een betaalbare internationale verhuizing. Veel succes met uw verhuizing!

💬 Hulp nodig?