Internationaal verhuizen kosten

Home / Internationaal verhuizen kosten

Internationaal verhuizen kosten gezocht, Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven binnen Europa onder andere naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

Internationaal verhuizen kosten - Vraag een prijsofferte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Europese Internationaal verhuizen prijzen

Wat zijn de Internationaal verhuizen kosten? Hoeveel kost het om internationaal te verhuizen?  Dat is een goede vraag, maar zeer moeilijke om te beantwoorden. Het hangt echt af van waar u naartoe verhuist. 

We zijn ervan overtuigd om onszelf de specialist in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en de Internationaal verhuizen kosten echt betaalbaar te houden.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van internationaal-verhuizen.nl. Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z.

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

 

Opgelet dit zijn de gemiddelde prijzen met een volume van 20m3.  De bovenstaande Internationaal verhuizen kosten zijn schattingen. Elke verhuizing is uniek is, dus de enige manier om een accurate verhuisofferte te krijgen, is door contact op te nemen met ons voor een een Internationaal verhuizen kosten offerte.

Internationaal verhuizen kosten

Ontdek de kosten van internationaal verhuizen

Hoe kunt u geld besparen zonder in te leveren op kwaliteit

Wilt u internationaal verhuizen, maar maakt u zich zorgen over de prijzen? Het is begrijpelijk dat u niet te veel wilt betalen voor uw verhuizing, maar tegelijkertijd wilt u ook een betrouwbare en hoogwaardige service ontvangen. In dit artikel zullen we uitleggen welke factoren van invloed zijn op de tarieven van internationaal verhuizen en hoe u geld kunt besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

De invloed van afstand op de kosten van internationaal verhuizen

De afstand tussen uw huidige woning en uw nieuwe woning heeft een grote invloed op de prijs van uw verhuizing. Hoe groter de afstand, hoe hoger de kosten. Dit komt omdat de verhuizers meer tijd nodig hebben om uw bezittingen te transporteren, en er zijn ook extra kosten verbonden aan brandstof en tolwegen.

Tips om geld te besparen op de kosten van internationaal verhuizen

Er zijn verschillende manieren waarop u geld kunt besparen op de kosten van internationaal verhuizen zonder in te leveren op kwaliteit. Hier zijn enkele tips:

 1. Kies een verhuisdatum buiten het hoogseizoen Als u flexibel bent met uw verhuisdatum, kies dan een datum buiten het hoogseizoen. In de zomermaanden zijn de kosten van verhuizen bijvoorbeeld vaak hoger dan in de wintermaanden. Door buiten het hoogseizoen te verhuizen, kunt u veel geld besparen.

 2. Overweeg groepage Als u slechts enkele bezittingen hebt om te verhuizen, overweeg dan groepage. Dit is wanneer uw bezittingen worden gecombineerd met die van andere klanten om de kosten te delen. Dit kan een zeer effectieve manier zijn om geld te besparen.

 3. Verkoop onnodige spullen Voordat u verhuist, is dit het perfecte moment om onnodige spullen te verkopen. Hoe minder bezittingen u heeft om te verhuizen, hoe lager de kosten zullen zijn. U kunt bijvoorbeeld kleding, meubels of elektronica verkopen die u niet langer nodig hebt.

 4. Vergelijk offertes van verschillende verhuisbedrijven Door offertes te vergelijken van verschillende verhuisbedrijven, kunt u geld besparen op de kosten van internationaal verhuizen. Kies niet meteen voor de goedkoopste optie, maar kijk ook naar de kwaliteit van de service die wordt geboden.

Conclusie

Internationaal verhuizen hoeft niet duur te zijn. Door rekening te houden met de afstand, uw verhuisdatum, groepage en het verkopen van onnodige spullen, kunt u geld besparen op de kosten van uw verhuizing. Vergeet niet om offertes van verschillende verhuisbedrijven te vergelijken om de beste kwaliteit tegen de beste prijs te vinden. Met deze tips kunt u geld besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

💬 Hulp nodig?