Internationaal verhuizen prijzen

Home / Internationaal verhuizen prijzen

Internationaal verhuizen prijzen gezocht?

Wanneer je internationaal gaat verhuizen, zijn er veel verschillende factoren die de prijs kunnen beïnvloeden. De totale kosten zijn afhankelijk van de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, het volume van de verhuizing, het type transport en de complexiteit van de douane- en immigratieprocedures.

Over het algemeen zijn er twee opties: een verhuisbedrijf inschakelen of zelf verhuizen. Een verhuisbedrijf kan vaak een complete verhuisservice bieden, inclusief het verpakken en transporteren van je bezittingen, het afhandelen van de douaneformaliteiten en het afleveren op de nieuwe locatie. Dit kan erg handig zijn, maar het kan ook duur zijn. De kosten zijn afhankelijk van de afstand en het volume van de verhuizing en kunnen variëren van enkele duizenden euro’s tot tienduizenden euro’s.

Als je ervoor kiest om zelf te verhuizen, moet je rekening houden met de kosten van het huren van een verhuiswagen of container en de kosten van brandstof en tol. Daarnaast kunnen er extra kosten zijn, zoals douanerechten en belastingen, afhankelijk van het land van bestemming.

Om de kosten van internationaal verhuizen te verminderen, is het belangrijk om goed te plannen en verschillende opties te vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld proberen om te profiteren van aanbiedingen van verhuisbedrijven in de rustige seizoenen. Ook kan het handig zijn om je bezittingen te minimaliseren en alleen de belangrijkste items mee te nemen, waardoor de verhuizing goedkoper en efficiënter wordt.

Kortom, de prijzen voor internationaal verhuizen zijn afhankelijk van verschillende factoren, maar door een goede planning en vergelijking van opties kun je de kosten beheersen en de verhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen

Internationaal verhuizen prijzen- offerte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Europese Internationaal verhuizen prijzen

Wat zijn de Internationaal verhuizen prijzen? Hoeveel kost het om internationaal te verhuizen?  Dat is een goede vraag, maar zeer moeilijke om te beantwoorden. Het hangt echt af van waar u naartoe verhuist. 

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

 

Opgelet dit zijn de gemiddelde Internationaal verhuizen prijzen met een volume van 20m3.  De bovenstaande internationale verhuiskosten zijn schattingen. Elke verhuizing is uniek is, dus de enige manier om een accurate verhuisofferte te krijgen, is door contact op te nemen met ons voor Internationaal verhuizen prijzen offerte.

Factoren voor internationale verhuiskosten

Er zijn enkele groter factoren die de internationale verhuizen prijzen  beïnvloeden, zoals de afstand en de goederen die moeten verhuist worden.

Keuze van het verhuisbedrijf


We kunnen niet genoeg benadrukken hoe een verhuisbedrijf de kosten van uw verhuizing beïnvloedt, maar ook de kwaliteit. Het is belangrijk om te informeren naar de diensten van het verhuisbedrijf, want een dienst die u nodig hebt en die niet wordt geleverd, zal uw internationale verhuiskosten alleen maar verhogen.

Volume


Lijkt duidelijk, toch? Hoe meer u van plan bent mee te nemen, hoe hoger de internationale verhuisprijs zal zijn. Als u niet zeker weet hoe u het volume van uw spullen moet meten, probeer dan onze verhuisvolumecalculator!

Afstand


Hoewel u niet veel kunt doen aan de afstand, kunt u tijd en ruimte niet vervormen. Het is gewoon belangrijk om te onthouden dat hoe verder u wilt verhuizen, hoe meer het zal kosten.

Tijd van het jaar


Deze is iets minder voor de hand liggend, maar wel een nuttige tip om te weten! De zomer is het hoogseizoen voor verhuizingen. Als u tot de winter kunt wachten, bespaart u waarschijnlijk geld op uw internationale verhuiskosten en hebt u meer keuze bij het kiezen van een verhuisbedrijf.

 

Inbegrepen diensten


De internationale verhuiskosten hangen ook af van de vraag of u extra diensten van uw verhuisbedrijf wenst. Dergelijke diensten omvatten het in- en uitpakken en het verhuizen van speciale meubels zoals een vleugelpiano of kunstwerken.

Transportmethode


Verzending per vrachtwagen is een populaire optie en wordt vaak gebruikt voor verhuizingen door Europa.  Ook wij verhuizen met de vrachtwagen en niet over zee.

 

💬 Hulp nodig?