Internationaal verhuizen prijzen

Home / Internationaal verhuizen prijzen

Internationaal verhuizen prijzen gezocht?

Iedereen die van plan is om te verhuizen wil eerst graag weten wat een verhuis kost. Hierbij zijn de Internationaal verhuizen prijzen belangrijk. Wij werken met betaalbare en heldere tarieven om te verhuizen binnen Europa. kijk verder voor meer info of vraag onze een vrijblijvende offerte voor een verhuis naar onder andere naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

about-img

Internationale verhuisservices

Elke verhuizing wordt geleid door professionals met meer dan 11 jaar ervaring

about-img

Zowel voor particulieren en bedrijven

Wij verhuizen particulieren die naar het buitenland willen gaan wonen. Ook voor zakelijke klanten die met hun bedrijf naar het buitenland willen verhuizen.

about-img

Vraag een vrijblijvende prijsofferte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Europese Internationaal verhuizen prijzen

Wat zijn de Internationaal verhuizen prijzen? Hoeveel kost het om internationaal te verhuizen?  Dat is een goede vraag, maar zeer moeilijke om te beantwoorden. Het hangt echt af van waar u naartoe verhuist. 

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

 

Opgelet dit zijn de gemiddelde Internationaal verhuizen prijzen met een volume van 20m3.  De bovenstaande internationale verhuiskosten zijn schattingen. Elke verhuizing is uniek is, dus de enige manier om een accurate verhuisofferte te krijgen, is door contact op te nemen met ons voor Internationaal verhuizen prijzen offerte.

Klanten Feedback

Hoe gaan we te werk?

home-icon
Stap 1
Prijsaanvraag
01
home-icon
step 3
Planning
03

Factoren voor internationale verhuiskosten

Er zijn enkele groter factoren die de internationale verhuizen prijzen  beïnvloeden, zoals de afstand en de goederen die moeten verhuist worden.

Keuze van het verhuisbedrijf


We kunnen niet genoeg benadrukken hoe een verhuisbedrijf de kosten van uw verhuizing beïnvloedt, maar ook de kwaliteit. Het is belangrijk om te informeren naar de diensten van het verhuisbedrijf, want een dienst die u nodig hebt en die niet wordt geleverd, zal uw internationale verhuiskosten alleen maar verhogen.

Volume


Lijkt duidelijk, toch? Hoe meer u van plan bent mee te nemen, hoe hoger de internationale verhuisprijs zal zijn. Als u niet zeker weet hoe u het volume van uw spullen moet meten, probeer dan onze verhuisvolumecalculator!

Afstand


Hoewel u niet veel kunt doen aan de afstand, kunt u tijd en ruimte niet vervormen. Het is gewoon belangrijk om te onthouden dat hoe verder u wilt verhuizen, hoe meer het zal kosten.

Tijd van het jaar


Deze is iets minder voor de hand liggend, maar wel een nuttige tip om te weten! De zomer is het hoogseizoen voor verhuizingen. Als u tot de winter kunt wachten, bespaart u waarschijnlijk geld op uw internationale verhuiskosten en hebt u meer keuze bij het kiezen van een verhuisbedrijf.

 

Inbegrepen diensten


De internationale verhuiskosten hangen ook af van de vraag of u extra diensten van uw verhuisbedrijf wenst. Dergelijke diensten omvatten het in- en uitpakken en het verhuizen van speciale meubels zoals een vleugelpiano of kunstwerken.

Transportmethode


Verzending per vrachtwagen is een populaire optie en wordt vaak gebruikt voor verhuizingen door Europa.  Ook wij verhuizen met de vrachtwagen en niet over zee.

 

💬 Hulp nodig?