Internationaal verhuizen prijzen gezocht?

Internationaal verhuizen prijzen gezocht? Dan zit je goed hier bij Kempen Move. Wanneer je internationaal gaat verhuizen, zijn er veel verschillende factoren die de prijs kunnen beïnvloeden. De totale kosten zijn afhankelijk van de afstand tussen de oude en nieuwe locatie, het volume van de verhuizing, het type transport en de complexiteit van de douane- en immigratieprocedures.

Over het algemeen zijn er twee opties

Een verhuisbedrijf inschakelen of zelf verhuizen. Een verhuisbedrijf kan vaak een complete verhuisservice bieden, inclusief het verpakken en transporteren van je bezittingen, het afhandelen van de douaneformaliteiten en het afleveren op de nieuwe locatie. Dit kan erg handig zijn, maar het kan ook duur zijn. De kosten zijn afhankelijk van de afstand en het volume van de verhuizing en kunnen variëren van enkele duizenden euro’s tot tienduizenden euro’s.

Als je ervoor kiest om zelf te verhuizen, moet je rekening houden met de kosten van het huren van een verhuiswagen of container en de kosten van brandstof en tol. Daarnaast kunnen er extra kosten zijn, zoals douanerechten en belastingen, afhankelijk van het land van bestemming.

Om de kosten van internationaal verhuizen te verminderen, is het belangrijk om goed te plannen en verschillende opties te vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld proberen om te profiteren van aanbiedingen van verhuisbedrijven in de rustige seizoenen. Ook kan het handig zijn om je bezittingen te minimaliseren en alleen de belangrijkste items mee te nemen, waardoor de verhuizing goedkoper en efficiënter wordt.

Kortom, de prijzen voor internationaal verhuizen zijn afhankelijk van verschillende factoren, maar door een goede planning en vergelijking van opties kun je de kosten beheersen en de verhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen

Internationaal verhuizen prijzen- offerte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Europese Internationaal verhuizen prijzen

Wat zijn de Internationaal verhuizen prijzen? Hoeveel kost het om internationaal te verhuizen?  Dat is een goede vraag, maar zeer moeilijke om te beantwoorden. Het hangt echt af van waar u naartoe verhuist. 

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

 

Opgelet dit zijn de gemiddelde Internationaal verhuizen prijzen met een volume van 20m3.  De bovenstaande internationale verhuiskosten zijn schattingen. Elke verhuizing is uniek is, dus de enige manier om een accurate verhuisofferte te krijgen, is door contact op te nemen met ons voor Internationaal verhuizen prijzen offerte.

Internationaal verhuizen prijzen

Belangrijke Overwegingen bij Internationale Verhuiskosten

Internationaal verhuizen brengt verschillende belangrijke factoren met zich mee die de uiteindelijke kosten kunnen beïnvloeden. Het begrijpen van deze factoren is essentieel om een goed geïnformeerde beslissing te nemen en te zorgen voor een soepele en kostenefficiënte verhuizing. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de cruciale elementen die uw internationale verhuiskosten kunnen beïnvloeden.

Keuze van het Verhuisbedrijf: Invloed op Kosten en Kwaliteit

Een van de meest doorslaggevende beslissingen die u moet nemen bij een internationale verhuizing is de keuze van het verhuisbedrijf. Dit heeft niet alleen invloed op de kosten van uw verhuizing, maar ook op de kwaliteit van de service die u ontvangt. Het is van vitaal belang om grondig onderzoek te doen naar de diensten die door verschillende verhuisbedrijven worden aangeboden. Een dienst die u nodig hebt en die niet wordt geleverd, kan uiteindelijk leiden tot onverwachte kosten en problemen tijdens uw verhuizing.

Volume van Uw Bezittingen: Meer Meebrengen Betekent Hogere Kosten

Het lijkt een eenvoudig concept, maar het is cruciaal om te onthouden: hoe meer spullen u van plan bent mee te nemen, hoe hoger de internationale verhuiskosten zullen zijn. Als u niet zeker bent hoe u het volume van uw bezittingen moet inschatten, kunt u gebruikmaken van ons contactformulier. Wij sturen u binnen de 24 uur een duidelijke Internationaal verhuizen prijzen offerte.

Afstand: De Invloed op Verhuiskosten

Hoewel u weinig controle hebt over de afstand tussen uw huidige en nieuwe locatie, is het belangrijk om te begrijpen dat de afstand een directe invloed heeft op de kosten van uw verhuizing. Over het algemeen geldt dat hoe verder u wilt verhuizen, hoe hoger de Internationaal verhuizen prijzen  zullen zijn.

Tijd van het Jaar: Seizoensinvloeden op Verhuiskosten

Dit is wellicht minder voor de hand liggend, maar het kan een nuttige tip zijn om geld te besparen. De zomer is traditioneel het hoogseizoen voor verhuizingen. Als u echter de mogelijkheid hebt om uw verhuizing tot de winter uit te stellen, kunt u waarschijnlijk geld besparen op uw Internationaal verhuizen prijzen . Bovendien zult u in het laagseizoen meer keuzemogelijkheden hebben bij het selecteren van een geschikt verhuisbedrijf.

Inbegrepen Diensten: Extra Opties voor Aanvullende Kosten

Internationaal verhuizen prijzen kunnen ook variëren op basis van de extra diensten die u van uw verhuisbedrijf verlangt. Deze diensten kunnen onder meer het inpakken en uitpakken van uw bezittingen omvatten, evenals het verhuizen van speciale items zoals een vleugelpiano of kostbare kunstwerken.

Transportmethode: Vrachtwagens versus Zeevracht

De keuze van de transportmethode is een andere overweging die de kosten van uw internationale verhuizing kan beïnvloeden. Verhuizen per vrachtwagen is een populaire optie, vooral binnen Europa. Het is belangrijk op te merken dat deze methode doorgaans sneller is dan verhuizen over zee, maar de kosten kunnen variëren op basis van de gekozen optie.

Bij het plannen van een internationale verhuizing is het van cruciaal belang om rekening te houden met deze Internationaal verhuizen prijzen  en factoren die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke kosten. Het maken van een weloverwogen keuze met betrekking tot het verhuisbedrijf, het volume van uw bezittingen, de afstand, het seizoen, de gewenste diensten en de transportmethode kan helpen bij het optimaliseren van uw verhuiskosten en het zorgen voor een soepele overgang naar uw nieuwe bestemming

💬 Hulp nodig?