Kosten internationaal verhuizen

Home / Kosten internationaal verhuizen

Kosten internationaal verhuizen – Alles wat u moet weten

Als u van plan bent om internationaal te verhuizen, zijn er veel dingen waar u aan moet denken. Een van de belangrijkste aspecten is de kosten van internationaal verhuizen. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over de kosten van internationaal verhuizen.

Kosten internationaal verhuizen - Prijsofferte aanvragen

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Kosten internationaal verhuizen

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

 

Opgelet dit zijn de gemiddelde  kosten internationaal verhuizen van een volume van 20m3. Voor een duidelijke prijsofferte contacteer ons.

Kosten Internationaal Verhuizen: Hoe Bespaar Je Geld?

Ben je van plan om naar het buitenland te verhuizen?

Vraag je je af hoeveel het kost? Internationaal verhuizen kan duur zijn, maar er zijn manieren om geld te besparen. In dit artikel geven we je inzicht in de kosten van internationaal verhuizen en geven we tips om de kosten te verlagen.

Kosten van Internationaal Verhuizen

De kosten van internationaal verhuizen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand, het volume van de inboedel en de gekozen vervoersmethode. Een verhuizing naar een nabijgelegen land kan bijvoorbeeld goedkoper zijn dan een verhuizing naar een verder gelegen land. Over het algemeen geldt: hoe verder weg, hoe hoger de kosten.

Het volume van de inboedel speelt ook een belangrijke rol. Meer spullen betekent meer ruimte in de vrachtwagen of container en dus hogere kosten. Het is dus verstandig om kritisch te kijken naar welke spullen je echt nodig hebt en welke je kunt verkopen of achterlaten.

Vervoersmethode

Er zijn verschillende vervoersmethoden om je spullen te verhuizen. De meest gebruikte zijn over de weg, per boot of per vliegtuig. Over de weg is vaak het goedkoopst, maar duurt het ook het langst. Vervoer per boot kan voordelig zijn voor grote volumes, maar duurt langer dan vervoer per vliegtuig. Vervoer per vliegtuig is het duurst, maar ook het snelst.

Tips om Kosten te Besparen

Er zijn verschillende manieren om de kosten van internationaal verhuizen te besparen:

 1. Vergelijk Offertes Vraag offertes op bij verschillende verhuisbedrijven en vergelijk de prijzen en voorwaarden. Zo kun je de beste deal vinden.

 2. Verkoop Oude Spullen Verkoop spullen die je niet meer nodig hebt voordat je gaat verhuizen. Dit levert niet alleen geld op, maar bespaart ook ruimte en dus kosten.

 3. Kies de Juiste Vervoersmethode Kies de vervoersmethode die het beste past bij jouw situatie. Als je niet veel spullen hebt, kan vervoer per vliegtuig voordeliger zijn dan per boot.

 4. Bespaar op Verpakkingsmateriaal Verpakkingsmateriaal kan duur zijn. Bespaar geld door spullen in koffers en tassen te verpakken in plaats van in dozen.

 5. Plan Je Verhuizing Plan je verhuizing ruim van tevoren. Zo kun je tijdig op zoek gaan naar goede deals en voorkom je dat je op het laatste moment meer betaalt.

Conclusie

Internationaal verhuizen kan duur zijn, maar door slimme keuzes te maken kun je geld besparen. Kijk kritisch naar welke spullen je echt nodig hebt en welke je kunt verkopen of achterlaten. Vergelijk offertes van verschillende verhuisbedrijven en kies de vervoersmethode die het beste past bij jouw situatie.

Wat zijn de gemiddelde kosten van internationaal verhuizen?

Het is moeilijk om een ​​exact bedrag te noemen als het gaat om de kosten van internationaal verhuizen. Het hangt af van verschillende factoren, zoals de afstand, de grootte van uw verhuizing en het land van bestemming. Over het algemeen zijn de kosten hoger dan de kosten van een binnenlandse verhuizing.

Waar moet u aan denken bij het bepalen van de kosten van internationaal verhuizen?

Er zijn verschillende kostenposten waarmee u rekening moet houden bij internationaal verhuizen. Ten eerste zijn er de verhuiskosten zelf, zoals het transport van uw bezittingen en de douanekosten. Daarnaast moet u rekening houden met extra kosten, zoals het regelen van de benodigde papieren en vergunningen en het inschakelen van een verhuisbedrijf. Het is belangrijk om een ​​duidelijk beeld te hebben van de kosten voordat u begint met de verhuizing.

Hoe kunt u geld besparen bij internationaal verhuizen?

Het is mogelijk om geld te besparen bij internationaal verhuizen, maar het kan wel wat tijd en moeite kosten. Een van de manieren om geld te besparen is door de verhuizing zelf te regelen en niet te kiezen voor een verhuisbedrijf. Dit kan echter lastig zijn als u geen ervaring heeft met verhuizen. Een andere manier om geld te besparen is door te kiezen voor een zeevracht in plaats van luchtvracht. Dit kan echter wel langer duren.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf?

Als u besluit om een ​​verhuisbedrijf in te schakelen, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de ervaring van het verhuisbedrijf en de recensies van eerdere klanten. Daarnaast moet u ook kijken naar de kosten en wat er wel en niet inbegrepen is. Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de verzekeringen en garanties die het verhuisbedrijf biedt.

💬 Hulp nodig?