Kosten internationaal verhuizen

Home / Kosten internationaal verhuizen

Kosten internationaal verhuizen

Kosten internationaal verhuizen gezocht? Dan zit je hier goed. Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven binnen Europa onder andere naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

about-img

Internationale verhuisservices

Elke verhuizing wordt geleid door professionals met meer dan 11 jaar ervaring

about-img

Zowel voor particulieren en bedrijven

Wij verhuizen particulieren die naar het buitenland willen gaan wonen. Ook voor zakelijke klanten die met hun bedrijf naar het buitenland willen verhuizen.

about-img

Kosten internationaal verhuizen

Veel mensen zoeken via Google naar ” kosten internationaal verhuizen “, dit is normaal want niemand weet ongeveer wat verhuizen kost binnen Europa. Wij geven hieronder een prijsindicatie voor enkele populaire landen.

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

 

Opgelet dit zijn de gemiddelde  kosten internationaal verhuizen van een volume van 20m3. Voor een duidelijke prijsofferte contacteer ons.

We ondernemen al meer dan 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen. We vervoeren goederen tot 7000 kg.

We zijn ervan overtuigd om onszelf de specialist in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en via onze kosten internationaal verhuizen en scherpe prijzen   profiteren onze klanten er mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Klanten Feedback

Hoe gaan we te werk?

home-icon
Stap 1
Prijsaanvraag
01
home-icon
step 3
Planning
03

Meer over  internationale verhuiskosten

Denkt u eraan om naar het buitenland te gaan? Wat spannend. Sta ons toe om nog enkele  belangrijkste Kosten internationaal verhuizen toe te lichten.

Als het gaat om het verhuizen van je spullen naar het buitenland, kunnen de kosten snel oplopen. Wil je een flink prijskaartje vermijden? Vraag dan een op maat gemaakte verzendofferte aan bij ons.

Het kan niet eenvoudiger – vul gewoon een paar snelle details in en wij zullen snel met u contact opnemen met onze  beste deal.

Je hele leven in hetzelfde land blijven is overschat, dus als je erover denkt om naar het buitenland te verhuizen, dan zijn we erg enthousiast voor je! Er gaat niets boven jezelf onderdompelen in een andere cultuur; alles is nieuw en uitdagend, maar het is een levensveranderende ervaring.

Er is echter een beetje nadenken en plannen om te doen voordat je bij de leuke dingen kunt komen. Internationale verhuizingen zijn niet gratis en we willen u graag wegwijs maken in de Kosten internationaal verhuizen naar het buitenland.

Zodra u hiervan op de hoogte bent, kunt u beginnen met het budgetteren van uw verhuizing en de bal aan het rollen krijgen.

Verzending van je spullen

Laten we beginnen met de voor de hand liggende. Verhuizen naar het buitenland betekent bijna altijd dat je wat spullen mee moet nemen, variërend van een paar dozen tot de inboedel van een huis met vijf slaapkamers. Je zou deze kosten volledig kunnen elimineren door gewoon een rugzak te nemen, maar het komt zelden voor dat iemand met lege handen op pad gaat. Er zijn vijf belangrijke dingen die bepalen hoe duur uw verzendkosten zullen zijn:

 1. Hoeveel u meeneemt (het volume of het gewicht van uw goederen)
 2. De reisafstand (meer kilometers betekent meer geld)
 3. De bestemmingshaven (douanerechten zullen variëren)
 4. De tijd van het jaar (hoogseizoen versus laagseizoen)

 

Douanerechten betalen

Douanerechten zijn in feite een belasting op alles wat een land binnenkomt. Tarieven variëren van land tot land en zijn zelden inbegrepen in de prijzen van rederijen, dus u moet rekening houden met extra kosten als u naar offertes voor zeevracht kijkt. Douanerechten zijn geweldig om de binnenlandse economie te beschermen, maar ze zijn erg vervelend als jij degene bent die ze betaalt.

Gelukkig hebben de meeste landen een belastingvrij beleid voor mensen die gebruikte huishoudelijke artikelen voor persoonlijk gebruik importeren. Er zijn een aantal specifieke vereisten (die van land tot land verschillen), maar uiteindelijk zal een verzending van meubels voor uw nieuwe huis waarschijnlijk hoge invoerrechten vermijden. Australië en de VS hebben bijvoorbeeld allebei een belastingvrij beleid voor huishoudelijke artikelen. Er zijn echter bepaalde dingen die nooit aan douanerechten zullen ontsnappen, zoals motorvoertuigen.

In- en uitpakken

Al je spullen voorbereiden op een internationale zending is een flinke klus; je hebt veel stevige materialen, een gedetailleerd plan en een aantal sterke armen nodig.

Gelukkig bieden de meeste rederijen professioneel in- en uitpakken aan als onderdeel van hun service (samen met het laden en lossen van uw container), zodat u rustig kunt ademen. Ze bieden ook alle materialen die je nodig hebt, van industriële krimpfolie tot ouderwetse kartonnen dozen.

Als je zin hebt in een uitdaging, kun je door zelf in te pakken en te laden wat geld besparen, maar de mogelijkheid om professionals in te schakelen is er altijd. Hoe dan ook, uw meubelen verdienen onderhoud.

Ga voor meer informatie naar naar onze offerte pagina en vraag een Kosten internationaal verhuizen offerte aan!

💬 Hulp nodig?