Tarieven internationaal verhuizen

Home / Tarieven internationaal verhuizen

Tarieven internationaal verhuizen gezocht? Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven binnen Europa onder andere naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

Tarieven internationaal verhuizen - Vraag een prijsofferte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Europese Internationaal verhuizen prijzen

Wat zijn de tarieven internationaal verhuizen? Hoeveel kost het om internationaal te verhuizen?  Dat is een goede vraag, maar zeer moeilijke om te beantwoorden. Het hangt echt af van waar u naartoe verhuist. 

Tarieven internationaal  verhuizen verzorgt sinds jaar en dag internationale verhuizingen. Wij begrijpen de behoeften van gezinnen die van het ene naar het andere land verhuizen.

Vooruitplannen en goede communicatie zijn de sleutels tot een succesvolle verhuizing.

Uw bezittingen zijn in goede handen bij goedkoop internationaal verhuizen via ons team.

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

Opgelet dit zijn de gemiddelde tarieven internationaal verhuizen met een volume van 20m3.  De bovenstaande internationale verhuiskosten zijn schattingen. Elke verhuizing is uniek is, dus de enige manier om een accurate verhuisofferte te krijgen, is door contact op te nemen met ons voor een tarieven internationaal verhuizen offerte.

Een expert in verhuizen

Kies voor de meest aanbevolen en voordelige oplossing voor het vervoeren van uw goederen en spullen naar het buitenland. Het team van Tarieven internationaal verhuizen zal u uitleggen wat de mogelijkheden zijn, contacteer ons vandaag nog voor meer info. 

Ons verhuisteam verzamelt zal u zo goed mogelijk begeleiden tijdens uw verhuis. Wij vervoeren uw spullen voordelig binnen Europa.

Tip van  ons team: Al je bezittingen naar een ander land sjouwen is een lastig proces – het heeft zo’n lange weg te gaan, dus het is absoluut noodzakelijk dat je je spullen goed en veilig inpakt.

Tarieven internationaal verhuizen

Hier zijn enkele belangrijke factoren die van invloed zijn op de tarieven voor internationaal verhuizen:

 • Afstand: hoe verder de afstand, hoe hoger de kosten.
 • Volume: hoe meer spullen je verhuist, hoe hoger de kosten.
 • Transportmethode: luchtvracht is over het algemeen duurder dan zeevracht.
 • Verzekering: het verzekeren van je bezittingen kan de kosten verhogen.
 • Andere diensten: extra diensten zoals verpakking en douaneafhandeling kunnen ook kosten met zich meebrengen.

Het is belangrijk om verschillende offertes van internationale verhuisbedrijven te vergelijken om de beste deal te vinden. Let op eventuele verborgen kosten en zorg ervoor dat de offerte alles omvat wat je nodig hebt.

Verhuisbedrijven hanteren verschillende tarieven en bieden verschillende services. Door verschillende verhuisbedrijven te vergelijken, kun je de beste deal vinden voor je budget en specifieke behoeften. Let bij het vergelijken van verhuisbedrijven niet alleen op de prijs, maar ook op de service die ze bieden en de recensies van andere klanten.

Kosten Internationaal Verhuizen: Hoe Bespaar Je Geld?

Internationaal verhuizen kan een uitdaging zijn, niet alleen vanwege de logistiek en organisatie, maar ook vanwege de kosten. Maar wist je dat er manieren zijn om geld te besparen op je internationale verhuizing? In deze gids laten we je zien hoe je de kosten van je internationale verhuizing kunt verlagen.

Plan je verhuizing op tijd

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om geld te besparen op je internationale verhuizing is om het op tijd te plannen. Door vroeg te beginnen met het plannen van je verhuizing, kun je tijd hebben om verschillende verhuisbedrijven te vergelijken, offertes te krijgen en de beste deals te vinden.

Overweeg verschillende verhuisopties

Er zijn verschillende verhuisopties beschikbaar voor internationale verhuizingen, waaronder luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Elk van deze opties heeft zijn eigen voor- en nadelen en de kosten kunnen aanzienlijk variëren. Door verschillende verhuisopties te overwegen, kun je de beste optie vinden voor je budget en specifieke behoeften.

Minimaliseer het aantal spullen dat je verhuist

Een andere manier om de kosten van je internationale verhuizing te verlagen, is door het aantal spullen dat je verhuist te minimaliseren. Hoe minder spullen je verhuist, hoe minder ruimte er nodig is en hoe minder je betaalt. Overweeg dus om spullen weg te doen die je niet nodig hebt of die je gemakkelijk kunt vervangen op je nieuwe locatie.

Verpak je spullen zelf

Verhuisbedrijven bieden vaak inpakdiensten aan, maar dit kan duur zijn. Door je spullen zelf in te pakken, kun je geld besparen op de kosten van je internationale verhuizing. Zorg ervoor dat je de juiste materialen gebruikt om je spullen te beschermen tijdens het transport.

Verzekering voor je verhuizing

Zorg ervoor dat je verhuizing is verzekerd. Een internationale verhuizing kan gepaard gaan met risico’s, en het is belangrijk dat je de juiste verzekering hebt om je spullen te beschermen tijdens het transport. Overweeg verschillende verzekeringsopties en kies degene die het beste past bij je budget en behoeften.

💬 Hulp nodig?