Tarieven internationaal verhuizen

Tarieven internationaal verhuizen gezocht? Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven binnen Europa onder andere naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

Tarieven internationaal verhuizen - Vraag een prijsofferte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Europese Internationaal verhuizen prijzen

Wat zijn de tarieven internationaal verhuizen? Hoeveel kost het om internationaal te verhuizen?  Dat is een goede vraag, maar zeer moeilijke om te beantwoorden. Het hangt echt af van waar u naartoe verhuist. 

Tarieven internationaal  verhuizen verzorgt sinds jaar en dag internationale verhuizingen. Wij begrijpen de behoeften van gezinnen die van het ene naar het andere land verhuizen.

Vooruitplannen en goede communicatie zijn de sleutels tot een succesvolle verhuizing.

Uw bezittingen zijn in goede handen bij goedkoop internationaal verhuizen via ons team.

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

Opgelet dit zijn de gemiddelde tarieven internationaal verhuizen met een volume van 20m3.  De bovenstaande internationale verhuiskosten zijn schattingen. Elke verhuizing is uniek is, dus de enige manier om een accurate verhuisofferte te krijgen, is door contact op te nemen met ons voor een tarieven internationaal verhuizen offerte.

Een expert in verhuizen

Kies voor de meest aanbevolen en voordelige oplossing voor het vervoeren van uw goederen en spullen naar het buitenland. Het team van Tarieven internationaal verhuizen zal u uitleggen wat de mogelijkheden zijn, contacteer ons vandaag nog voor meer info. 

Ons verhuisteam verzamelt zal u zo goed mogelijk begeleiden tijdens uw verhuis. Wij vervoeren uw spullen voordelig binnen Europa.

Tip van  ons team: Al je bezittingen naar een ander land sjouwen is een lastig proces – het heeft zo’n lange weg te gaan, dus het is absoluut noodzakelijk dat je je spullen goed en veilig inpakt.

Tarieven internationaal verhuizen

Hier zijn enkele belangrijke factoren die van invloed zijn op de tarieven voor internationaal verhuizen:

 • Afstand: hoe verder de afstand, hoe hoger de kosten.
 • Volume: hoe meer spullen je verhuist, hoe hoger de kosten.
 • Transportmethode: luchtvracht is over het algemeen duurder dan zeevracht.
 • Verzekering: het verzekeren van je bezittingen kan de kosten verhogen.
 • Andere diensten: extra diensten zoals verpakking en douaneafhandeling kunnen ook kosten met zich meebrengen.

Het is belangrijk om verschillende offertes van internationale verhuisbedrijven te vergelijken om de beste deal te vinden. Let op eventuele verborgen kosten en zorg ervoor dat de offerte alles omvat wat je nodig hebt.

Verhuisbedrijven hanteren verschillende tarieven en bieden verschillende services. Door verschillende verhuisbedrijven te vergelijken, kun je de beste deal vinden voor je budget en specifieke behoeften. Let bij het vergelijken van verhuisbedrijven niet alleen op de prijs, maar ook op de service die ze bieden en de recensies van andere klanten.

Kosten Internationaal Verhuizen: Hoe Bespaar Je Geld?

Internationaal verhuizen kan een uitdaging zijn, niet alleen vanwege de logistiek en organisatie, maar ook vanwege de kosten. Maar wist je dat er manieren zijn om geld te besparen op je internationale verhuizing? In deze gids laten we je zien hoe je de kosten van je internationale verhuizing kunt verlagen.

Plan je verhuizing op tijd

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om geld te besparen op je internationale verhuizing is om het op tijd te plannen. Door vroeg te beginnen met het plannen van je verhuizing, kun je tijd hebben om verschillende verhuisbedrijven te vergelijken, offertes te krijgen en de beste deals te vinden.

Overweeg verschillende verhuisopties

Er zijn verschillende verhuisopties beschikbaar voor internationale verhuizingen, waaronder luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Elk van deze opties heeft zijn eigen voor- en nadelen en de kosten kunnen aanzienlijk variëren. Door verschillende verhuisopties te overwegen, kun je de beste optie vinden voor je budget en specifieke behoeften.

Minimaliseer het aantal spullen dat je verhuist

Een andere manier om de kosten van je internationale verhuizing te verlagen, is door het aantal spullen dat je verhuist te minimaliseren. Hoe minder spullen je verhuist, hoe minder ruimte er nodig is en hoe minder je betaalt. Overweeg dus om spullen weg te doen die je niet nodig hebt of die je gemakkelijk kunt vervangen op je nieuwe locatie.

Verpak je spullen zelf

Verhuisbedrijven bieden vaak inpakdiensten aan, maar dit kan duur zijn. Door je spullen zelf in te pakken, kun je geld besparen op de kosten van je internationale verhuizing. Zorg ervoor dat je de juiste materialen gebruikt om je spullen te beschermen tijdens het transport.

Verzekering voor je verhuizing

Zorg ervoor dat je verhuizing is verzekerd. Een internationale verhuizing kan gepaard gaan met risico’s, en het is belangrijk dat je de juiste verzekering hebt om je spullen te beschermen tijdens het transport. Overweeg verschillende verzekeringsopties en kies degene die het beste past bij je budget en behoeften.

Tarieven Internationaal Verhuizen: Betaalbare Opties voor Wereldwijde Verhuizingen

Internationaal verhuizen kan een spannende, maar ook uitdagende ervaring zijn. Of je nu verhuist voor werk, studie, of gewoon een nieuw avontuur, het plannen van een internationale verhuizing vereist zorgvuldige overweging en planning. Een van de belangrijkste aspecten waar je rekening mee moet houden, zijn de tarieven voor internationaal verhuizen. In dit artikel bespreken we verschillende betaalbare opties en geven we je inzicht in hoe je de kosten onder controle kunt houden.

De Kosten van Internationaal Verhuizen

Voordat je je koffers pakt en de wereld oversteekt, is het essentieel om een duidelijk begrip te hebben van de kosten die gepaard gaan met internationaal verhuizen. De tarieven voor internationaal verhuizen kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand, de hoeveelheid bezittingen die je meeneemt en de gekozen verhuisopties.

1. Verhuisbedrijven: Professionele Hulp

Een van de meest populaire opties voor internationaal verhuizen is het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf. Deze experts in verhuizingen hebben de ervaring en middelen om je te helpen bij elke stap van het proces. Ze zullen je spullen zorgvuldig inpakken, vervoeren en afleveren op je nieuwe bestemming. Hoewel dit een handige optie is, kunnen de kosten variëren, dus het is essentieel om offertes van verschillende bedrijven te vergelijken om de beste deal te krijgen.

2. Zelf Verhuizen: Budgetvriendelijk

Als je op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke optie, kun je overwegen om zelf te verhuizen. Dit houdt in dat je je spullen zelf inpakt en een verhuiscontainer huurt. Hoewel dit wat meer inspanning van jouw kant vereist, kan het aanzienlijk besparen op verhuiskosten.

3. Lucht- en Zeevracht: Snelle Opties

Voor internationale verhuizingen over lange afstanden kan lucht- of zeevracht een snelle oplossing bieden. Dit is vooral handig als je snel op je nieuwe locatie moet zijn. Het is echter meestal duurder dan andere opties, dus overweeg dit alleen als tijd een cruciale factor is.

Tips om Kosten te Beheersen

Nu je een idee hebt van de verschillende verhuisopties, laten we enkele tips delen om de kosten van internationaal verhuizen onder controle te houden:

 • Minimaliseer: Voordat je begint met inpakken, bekijk kritisch welke spullen je echt nodig hebt en welke je kunt verkopen, doneren of weggooien.

 • Vergelijk Offertes: Als je kiest voor een verhuisbedrijf, zorg er dan voor dat je offertes van meerdere bedrijven ontvangt en vergelijkt. Dit helpt je de beste prijs te krijgen.

 • Verpak Slim: Bespaar geld op verpakkingsmaterialen door creatief te zijn. Gebruik bijvoorbeeld handdoeken en kleding om breekbare voorwerpen te beschermen.

 • Tijdige Planning: Begin zo vroeg mogelijk met plannen om last-minute kosten te vermijden.

 • Verzekering: Overweeg om een verhuisverzekering af te sluiten om je bezittingen te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden.

Met deze tips en inzichten kun je je internationale verhuizing soepel en binnen budget laten verlopen. Onthoud dat een goede planning en onderzoek van cruciaal belang zijn om de kosten onder controle te houden en je reis naar een nieuwe bestemming succesvol te maken. Veel succes met je internationale avontuur!

💬 Hulp nodig?