Verhuizen internationaal kosten

Verhuizen internationaal kosten gezocht? Bent u op zoek naar informatie over de kosten van internationaal verhuizen? Dan bent u hier aan het juiste adres, want bij Kempen Transport hanteren wij transparante tarieven voor uw internationale verhuizing. Kempen Transport is de naam die u kunt vertrouwen als het gaat om verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven binnen Europa, met bestemmingen zoals Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxemburg, Ierland, Spanje, en nog veel meer.

Verhuizen internationaal kosten – De Voordelen 

Bij Kempen Transport begrijpen we dat internationaal verhuizen een spannende, maar ook uitdagende onderneming kan zijn. Daarom bieden wij u en uw bedrijf een reeks voordelen om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen:

Heldere Tarieven

Onze tarieven zijn volledig transparant en vrij van verborgen kosten. U krijgt van tevoren een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Ervaren Verhuisspecialisten

Ons team van ervaren verhuisspecialisten heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen. Ze zijn goed op de hoogte van de specifieke uitdagingen en vereisten die bij een internationale verhuizing komen kijken.

Maatwerk Verhuisplannen

We begrijpen dat elke verhuizing uniek is. Daarom werken we samen met u om een maatwerk verhuisplan op te stellen dat aan al uw behoeften voldoet.

Modern Transportmateriaal

Ons modern transportmateriaal is uitgerust met de nieuwste technologieën om uw bezittingen veilig en efficiënt naar uw nieuwe bestemming te brengen.

Klantgerichte Service

Klanttevredenheid staat bij Kempen Transport voorop. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen gedurende het hele verhuisproces.

Onze Europese Bestemmingen

Bij Kempen Transport bieden we internationale verhuizingen naar verschillende Europese bestemmingen. Hier zijn enkele van de populaire bestemmingen waar we u naartoe kunnen brengen:

1. Portugal

Het prachtige Portugal wacht op u, en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing zonder problemen verloopt.

2. Zweden

Van Stockholm tot Göteborg, wij brengen u naar het hart van Zweden.

3. Denemarken

Ontdek het sprookjesachtige Denemarken en laat ons de logistiek regelen.

4. Zwitserland

Verhuizen naar het schilderachtige Zwitserland? Wij maken het mogelijk.

5. Frankrijk

Laat ons u begeleiden naar de romantische straten van Frankrijk.

6. Noorwegen

Noorwegen’s adembenemende natuur wacht op uw aankomst, en wij zorgen ervoor dat u er snel bent.

7. Griekenland

Geniet van de zon en de cultuur van Griekenland zonder u zorgen te maken over uw verhuizing.

8. Engeland

Van Londen tot Edinburgh, Engeland is binnen handbereik met Kempen Transport.

9. Hongarije

Ontdek de charme van Hongarije en laat ons de rest doen.

10. Duitsland

Duitsland, een land vol mogelijkheden, wacht op uw aankomst.

11. Bulgarije

Laat ons u naar het betoverende Bulgarije brengen.

12. Finland

Finland’s natuurpracht wacht op uw verkenning.

13. Luxemburg

Verhuizen naar het hart van Europa was nog nooit zo eenvoudig.

14. Ierland

Ierland’s groene landschap roept, en wij brengen u daar.

15. Spanje

Laat ons u naar het zonnige Spanje brengen, waar uw nieuwe avontuur begint.

Neem Contact met Ons Op

Kempen Transport staat klaar om uw internationale verhuiswensen te vervullen. Als u op zoek bent naar betaalbare tarieven, ervaring en betrouwbaarheid, dan zijn wij de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw internationale verhuizing tot een succes maken. Uw nieuwe avontuur wacht, en wij zijn er om u erheen te brengen.

Wacht niet langer, laat Kempen Transport uw partner zijn in uw internationale verhuisreis.

Verhuizen internationaal kosten

Vraag een offerte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Verhuizen internationaal kosten

Veel mensen zoeken via Google naar ” verhuizen internationaal kosten “, dit is normaal want niemand weet ongeveer wat verhuizen kost binnen Europa. Internationaal verhuizen is een spannende, maar vaak kostbare onderneming. Het is begrijpelijk dat mensen nieuwsgierig zijn naar de kosten van internationaal verhuizen. Hier op deze pagina zullen we dieper ingaan op de factoren die van invloed zijn op deze kosten en enkele handige tips delen om geld te besparen tijdens het proces.

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

 

Betaalbare Internationale Verhuizing: Ontdek Onze verhuizen internationaal kosten.

De Kosten van Internationaal Verhuizen met 20m3 Volume

Bent u op zoek naar verhuizen internationaal kosten met een volume van 20m3? Zoek niet verder! Wij bieden u duidelijke prijsoffertes die perfect binnen uw budget passen. Ontdek hier alles wat u moet weten over onze scherpe tarieven voor internationaal verhuizen.

Onze Erfaring en Toewijding

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij de experts op het gebied van internationaal verhuizen. Onze toewijding aan klanttevredenheid en onze concurrerende tarieven maken ons de ideale keuze voor al uw verhuisbehoeften.

Vervoer tot 7000 kg

Of u nu persoonlijke bezittingen wilt verhuizen of als bedrijf goederen tot 7000 kg moet verplaatsen, wij hebben de capaciteit en expertise om het voor u te doen. Onze moderne vrachtwagens zijn volledig uitgerust om zelfs de zwaarste ladingen veilig te vervoeren.

De Specialist in Goedkoop Internationaal Verhuizen

Wij noemen onszelf met trots de specialisten in goedkoop internationaal verhuizen. Onze verhuizen internationaal kosten zijn zeer concurrerend, en onze klanten plukken daar de vruchten van. Wij geloven in eerlijke prijzen zonder verborgen kosten.

Geen Afstand te Ver en Geen Taak te Groot

Voor ons is geen enkel land te ver weg en geen verhuisopdracht te groot. Ons toegewijde team van Kempen Transport staat klaar om uw internationale verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Van A tot Z regelen wij alles binnen een redelijke tijdspanne.

Snelle en Kostenefficiënte Service

Wij begrijpen dat tijd belangrijk is bij internationale verhuizingen. Daarom bieden wij een snelle en kostenefficiënte service aan. U kunt op ons rekenen om uw bezittingen veilig en op tijd op hun bestemming te krijgen.

Klanttevredenheid staat voorop

Bij Kempen Transport is klanttevredenheid onze topprioriteit. Wij streven ernaar om elke verhuizing probleemloos te laten verlopen en aan al uw wensen te voldoen. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor u klaar.

Als u op zoek bent naar betaalbare internationale verhuizingen met een volume van 20m3, dan zijn wij uw beste keuze. Onze jarenlange ervaring, scherpe tarieven en toewijding aan klanttevredenheid maken ons de nummer één keuze voor internationaal verhuizen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsofferte en laat ons uw internationale verhuizing probleemloos regelen. Wij staan voor u klaar!

Voor een duidelijke prijsofferte, neemt u nu contact met ons op. Uw internationale verhuizing is bij ons in goede handen.

Verhuizen internationaal kosten

Afstand en Bestemming

De afstand en de uiteindelijke bestemming zijn vanzelfsprekend de belangrijkste factoren die de kosten van internationaal verhuizen beïnvloeden. Hoe verder je gaat en hoe exotischer de bestemming, des te duurder zal het zijn. Zorg ervoor dat je deze afstand in gedachten houdt bij het plannen van je internationale verhuizing.

2. Hoeveelheid Bezittingen

De hoeveelheid spullen die je wilt verhuizen, heeft een directe invloed op de kosten. Minder spullen betekent minder vrachtruimte en dus lagere kosten. Neem de tijd om je bezittingen kritisch te bekijken en te beslissen wat je echt wilt meenemen naar je nieuwe bestemming. Verkoop of doneer wat je niet nodig hebt om kosten te besparen.

3. Verhuisbedrijf Keuze

De keuze van het verhuisbedrijf kan een aanzienlijke invloed hebben op de kosten. Vergelijk verschillende verhuisbedrijven en vraag offertes aan om de beste deal te vinden. Let op de reputatie van het bedrijf en lees recensies om er zeker van te zijn dat ze betrouwbaar zijn.

4. Verpakkingsmaterialen

Het kiezen van de juiste verpakkingsmaterialen kan ook helpen om kosten te beheersen. Gebruik stevige dozen en beschermende materialen om schade aan je bezittingen te voorkomen. Dit kan onverwachte kosten door reparaties of vervangingen voorkomen.

5. Timing van de Verhuizing

De timing van je internationale verhuizing kan ook van invloed zijn op de kosten. Sommige seizoenen en dagen zijn drukker dan andere, wat kan resulteren in hogere prijzen. Probeer je verhuizing te plannen tijdens een minder drukke periode om geld te besparen.

6. Visum- en Douanekosten

Vergeet niet dat er naast de verhuiskosten ook visum- en douanekosten kunnen zijn, afhankelijk van je bestemming en je persoonlijke situatie. Zorg ervoor dat je deze kosten van tevoren begrijpt en budgetteert.

7. Verzekering

Overweeg het afsluiten van verzekeringen voor je bezittingen tijdens de internationale verhuizing. Hoewel dit een extra kostenpost is, kan het je gemoedsrust geven in geval van schade of verlies.

Bespaar op Internationaal Verhuizen

Nu je meer inzicht hebt in de factoren die de kosten van internationaal verhuizen beïnvloeden, zijn hier enkele tips om geld te besparen:

 • Minimaliseer je bezittingen: Verhuis alleen wat echt belangrijk is voor je.
 • Vergelijk offertes: Krijg offertes van verschillende verhuisbedrijven en kies de meest kostenefficiënte optie.
 • Plan vooruit: Probeer je verhuizing ruim van tevoren te plannen om de beste deals te vinden.
 • Profiteer van seizoenskortingen: Sommige verhuisbedrijven bieden kortingen tijdens het laagseizoen.
 • Verpak zorgvuldig: Voorkom schade aan je bezittingen door zorgvuldig te verpakken.
 • Wees bewust van douanekosten: Onderzoek de douaneregels op je bestemming om verrassingen te voorkomen.

Internationaal verhuizen kan een uitdagende onderneming zijn, maar met de juiste planning en strategieën kun je de kosten beheersen. Houd rekening met de genoemde factoren en bespaar geld tijdens je volgende internationale avontuur.

Hierbij hopen we dat we je hebben geholpen een beter begrip te krijgen van de kosten van internationaal verhuizen. Vergeet niet dat het plannen van je verhuizing en het zorgvuldig selecteren van een verhuisbedrijf cruciaal zijn om binnen je budget te blijven. Succes met je internationale verhuizing!

Gemiddelde kosten van een Europese verhuizing

De gemiddelde kosten van een internationale verhuizing bedragen €1000 tot €10.000.  Verzendkosten variëren afhankelijk van de afstand en het aantal benodigde dozen.
Bespaar geld door te kiezen voor onze experts. Reeds meer dan 10 jaar verhuizen wij particulieren en bedrijven binnen Europa. 

Verhuizen naar een nieuw land betekend een nieuw avontuur . Veel mensen zien een internationale verhuizing als een nieuwe start, gevuld met unieke ervaringen, nieuwe kansen op werk, lagere kosten van levensonderhoud en een verandering van levensstijl.

Wanneer je naar een nieuw land verhuist, zijn de verhuizen internationaal kosten één van de belangrijkste factoren. Hoeveel kost het om erheen te rijden? Hoe hoog zijn de kosten voor levensonderhoud? Hoeveel zal mijn maandelijkse huur bedragen?

Een over het hoofd geziene, maar aanzienlijke uitgave zijn de kosten voor het verhuizen van je spullen naar een ander land. Tenzij je van plan bent je nieuwe avontuur te beginnen met alleen de kleren op je rug, moet je een aantal dingen meenemen.

De verhuizen internationaal kosten zijn echter meer dan een vliegticket; uw uitgaven kunnen ook verhuisdiensten, visum- en immigratiekosten, tijdelijke huisvesting, een expat-ziektekostenverzekering en eventueel opslag omvatten.

De werkelijke verhuiskosten variëren afhankelijk van de afstand, het aantal verhuisde dozen, de grootte van het meubilair (indien aanwezig), en eventuele extra diensten die nodig zijn. Voor een complexe verhuizing met grote meubelstukken die aangepaste kratten vereisen, kan een beste een vrijblijvende verhuizen internationaal kosten offerte vragen. Hierdoor kunnen wij  voor een nauwkeurige prijsraming zorgen.

Verhuizen naar een ander land kan een spannend avontuur zijn, maar het kan ook veel stress met zich meebrengen, vooral als het gaat om de kosten. In dit artikel zullen we de gemiddelde kosten bespreken van internationaal verhuizen naar topbestemmingen over de hele wereld.

Allereerst moeten we rekening houden met verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten van een internationale verhuizing. Dit omvat de afstand tussen de huidige locatie en de nieuwe locatie, het volume en de aard van de spullen die moeten worden verhuisd, de vereiste verzekeringen en vergunningen, en de complexiteit van de verhuizing. Het is dus belangrijk om deze factoren te begrijpen om een realistisch beeld te krijgen van de totale kosten.

Op basis van onderzoek en ervaring zijn enkele van de meest populaire internationale verhuisbestemmingen Australië, de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Voor een verhuizing van een gemiddeld formaat van Nederland naar Australië liggen de kosten tussen de €8.000 en €11.000. Verhuizen naar de Verenigde Staten kan variëren tussen €5.000 en €9.000, terwijl verhuizen naar Canada kan variëren tussen €4.000 en €8.000. Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk kost gemiddeld tussen de €3.500 en €6.000, terwijl verhuizen naar Spanje kan variëren tussen €3.000 en €5.000.

Het is belangrijk op te merken dat deze kosten alleen de basisverhuiskosten dekken en exclusief extra kosten, zoals douanerechten en belastingen, die van toepassing kunnen zijn op specifieke artikelen. Het is daarom belangrijk om de kosten grondig te onderzoeken en ervoor te zorgen dat u een nauwkeurige schatting krijgt van uw totale uitgaven.

In conclusie kunnen internationale verhuiskosten aanzienlijk variëren op basis van verschillende factoren en bestemmingen. Het is daarom raadzaam om grondig onderzoek te doen en de hulp in te roepen van betrouwbare verhuisprofessionals om een naadloze en kosteneffectieve verhuizing te garanderen.

💬 Hulp nodig?