Verhuizen internationaal kosten

Home / Verhuizen internationaal kosten

Verhuizen internationaal kosten gezocht? Dan zit je hier goed want wij werken met heldere tarieven. Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven binnen Europa onder andere naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

Verhuizen internationaal kosten offerte

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Verhuizen internationaal kosten

Veel mensen zoeken via Google naar ” verhuizen internationaal kosten “, dit is normaal want niemand weet ongeveer wat verhuizen kost binnen Europa.

Basis formules van populaire steden 

 • Zuid-Frankrijk FR: 2500,00 eur btw incl. 
 • Barcelona ES: 2700,00 eur btw incl. 
 • Valencia ES: 2900,00 eur btw incl. 
 • Malaga ES: 3400,00 eur btw incl. 
 • Lisabon PT: 3500,00 eur btw incl. 
 • Milaan IT: 2600,00 eur btw incl. 
 • Napels IT: 3450,00 eur btw incl. 
 • Wenen AT: 2200,00 eur btw incl. 
 • Dresden DE: 1700,00 eur btw incl. 
 • Oslo NO: 3400,00 eur btw incl. 
 • Kopenhagen DK: 2500,00 eur btw incl. 
 • Stockholm SE: 3300,00 eur btw incl. 
 • Parijs FR: 1300,00 eur btw incl. 
 • Kroatie: 3300,00 eur btw incl. 
 • Boedapest HU: 2600,00 eur btw incl. 

 

Opgelet dit zijn de gemiddelde Verhuizen internationaal kosten met een volume van 20m3. Voor een duidelijke prijsofferte contacteer ons.

We ondernemen al meer dan 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen. We vervoeren goederen tot 7000 kg.

We zijn ervan overtuigd om onszelf de specialist in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en via onze verhuizen internationaal kosten en scherpe prijzen   profiteren onze klanten er mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z.

Verhuizen internationaal kosten

Gemiddelde kosten van een Europese verhuizing

De gemiddelde kosten van een internationale verhuizing bedragen €1000 tot €10.000.  Verzendkosten variëren afhankelijk van de afstand en het aantal benodigde dozen.
Bespaar geld door te kiezen voor onze experts. Reeds meer dan 10 jaar verhuizen wij particulieren en bedrijven binnen Europa. 

Verhuizen naar een nieuw land betekend een nieuw avontuur . Veel mensen zien een internationale verhuizing als een nieuwe start, gevuld met unieke ervaringen, nieuwe kansen op werk, lagere kosten van levensonderhoud en een verandering van levensstijl.

Wanneer je naar een nieuw land verhuist, zijn de verhuizen internationaal kosten één van de belangrijkste factoren. Hoeveel kost het om erheen te rijden? Hoe hoog zijn de kosten voor levensonderhoud? Hoeveel zal mijn maandelijkse huur bedragen?

Een over het hoofd geziene, maar aanzienlijke uitgave zijn de kosten voor het verhuizen van je spullen naar een ander land. Tenzij je van plan bent je nieuwe avontuur te beginnen met alleen de kleren op je rug, moet je een aantal dingen meenemen.

De verhuizen internationaal kosten zijn echter meer dan een vliegticket; uw uitgaven kunnen ook verhuisdiensten, visum- en immigratiekosten, tijdelijke huisvesting, een expat-ziektekostenverzekering en eventueel opslag omvatten.

De werkelijke verhuiskosten variëren afhankelijk van de afstand, het aantal verhuisde dozen, de grootte van het meubilair (indien aanwezig), en eventuele extra diensten die nodig zijn. Voor een complexe verhuizing met grote meubelstukken die aangepaste kratten vereisen, kan een beste een vrijblijvende verhuizen internationaal kosten offerte vragen. Hierdoor kunnen wij  voor een nauwkeurige prijsraming zorgen.

Verhuizen naar een ander land kan een spannend avontuur zijn, maar het kan ook veel stress met zich meebrengen, vooral als het gaat om de kosten. In dit artikel zullen we de gemiddelde kosten bespreken van internationaal verhuizen naar topbestemmingen over de hele wereld.

Allereerst moeten we rekening houden met verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten van een internationale verhuizing. Dit omvat de afstand tussen de huidige locatie en de nieuwe locatie, het volume en de aard van de spullen die moeten worden verhuisd, de vereiste verzekeringen en vergunningen, en de complexiteit van de verhuizing. Het is dus belangrijk om deze factoren te begrijpen om een realistisch beeld te krijgen van de totale kosten.

Op basis van onderzoek en ervaring zijn enkele van de meest populaire internationale verhuisbestemmingen Australië, de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Voor een verhuizing van een gemiddeld formaat van Nederland naar Australië liggen de kosten tussen de €8.000 en €11.000. Verhuizen naar de Verenigde Staten kan variëren tussen €5.000 en €9.000, terwijl verhuizen naar Canada kan variëren tussen €4.000 en €8.000. Verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk kost gemiddeld tussen de €3.500 en €6.000, terwijl verhuizen naar Spanje kan variëren tussen €3.000 en €5.000.

Het is belangrijk op te merken dat deze kosten alleen de basisverhuiskosten dekken en exclusief extra kosten, zoals douanerechten en belastingen, die van toepassing kunnen zijn op specifieke artikelen. Het is daarom belangrijk om de kosten grondig te onderzoeken en ervoor te zorgen dat u een nauwkeurige schatting krijgt van uw totale uitgaven.

In conclusie kunnen internationale verhuiskosten aanzienlijk variëren op basis van verschillende factoren en bestemmingen. Het is daarom raadzaam om grondig onderzoek te doen en de hulp in te roepen van betrouwbare verhuisprofessionals om een naadloze en kosteneffectieve verhuizing te garanderen.

💬 Hulp nodig?