Zelf internationaal verhuizen

Home / Zelf internationaal verhuizen

Zelf internationaal verhuizen

Zelf internationaal verhuizen is heel moeilijk. Een internationale verhuis vraagt een strikte planning. Wij van Internationaal verhuizen kunnen u verhuizen tegen een betaalbaar tarief naar elk Europees land. Wij verhuizen particulieren en bedrijven onder andere naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

about-img

Internationale verhuisservices

Elke verhuizing wordt geleid door professionals met meer dan 11 jaar ervaring

about-img

Zowel voor particulieren en bedrijven

Wij verhuizen particulieren die naar het buitenland willen gaan wonen. Ook voor zakelijke klanten die met hun bedrijf naar het buitenland willen verhuizen.

about-img

Zelf internationaal verhuizen of toch niet?

Zelf internationaal verhuizen naar een ander land, of het nu naar Frankrijk, Duitsland of een ander land is, is op zijn zachtst gezegd moeilijk. Er moet onderweg veel worden gepland en bijgehouden, en er zijn een paar obstakels die je misschien zullen verrassen.

Als u een internationale verhuizing overweegt, zijn deze tips zeker interessant zodat u niet verrast wordt door douane, verzendtijden of dure vrachtkosten.

 

Het hele plaatje

Er zijn maar weinig bedrijven die internationale verhuizingen aankunnen want Internationale verhuizingen zijn zeer complex en vereisen sterke internationale relaties tussen.  Maar vrees niet want wij zijn uitgerust om iedereen  internationaal te verhuizen binnen Europa.

Je hoeft niet alles alleen te doen

Zelf internationaal verhuizen hoef je gelukkig niet te doen. Er zijn bedrijven zoals internationaal-verhuizen.nl die dit op een betaalbare manier voor u doen. 

Het voordeel van samenwerken met een  professioneel verhuisbedrijf is dat zij u een verhuiscoördinator zullen toewijzen. Als je kiest voor zelf internationaal verhuizen heb je dit natuurlijk niet.

Bekijk onze verhuiscoördinator als een reisbureau voor uw inboedel. Wij zijn er om u te helpen bij elk onderdeel van uw internationale verhuizing, van planning tot levering.

We helpen u ingewikkelde processen te begrijpen, zoals de inklaring van uw zending, zorgen ervoor dat u al het juiste papierwerk voor uw huishoudelijke artikelen indient en laten u weten waar uw spullen zich tijdens de reis bevinden.

Hoe eerder u de hulp van uw verhuiscoördinator krijgt, hoe beter, dus probeer niet Zelf internationaal verhuizen maar kies voor een ervaren expert . Als bonus zorgen wij ervoor dat uw internationale verhuis kosten relatief laag blijven.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.

Waarom kiezen voor ons?

Er zijn veel redenen om goedkoop internationaal verhuizen via Kempen Transport te kiezen voor uw verhuizing:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Persoonlijke service,
  3. Een wereldwijd netwerk van agenten
  4. Top communicatie met mail en gsm top
  5. Goede prijs- kwaliteit verhouding
  6. Alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen
  7. Onze verhuizers zijn attentvol, héél voorzichtig en vakbekwaam.
  8. We maken een duidelijke offerte waar alles bij inbegrepen is.
  9.  …

Zelf internationaal verhuizen verzorgt al meer dan 15 jaar internationale verhuizingen. Wij begrijpen de behoeften van gezinnen die van het ene naar het andere land verhuizen.

Vooruitplannen en goede communicatie zijn de sleutels tot een succesvolle verhuizing.

Uw bezittingen zijn in goede handen bij goedkoop internationaal verhuizen via Kempen Transport

internationaal verhuizen

Klanten Feedback

Hoe gaan we te werk?

home-icon
Stap 1
Prijsaanvraag
01
home-icon
step 3
Planning
03
💬 Hulp nodig?